Multiservices PG CleaningMultiservices PG Cleaning
Mail ons
(+34) 664500680
9am - 9pm
España

Over Ons

Cleaning PG maakt het verschil

Ons motto? Cleaning PG Maximaal!

Wij zijn Cleaning PG, een schoonmaak- en onderhoudsbedrijf gevestigd in Finestrat, Spanje.

Cleaning PG Maximaal betekent de best mogelijke kwaliteit in alle schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Zodra wij langs geweest zijn, bent u zich verzekerd van een frisse, gezonde omgeving waar u veilig en prettig in kunt wonen of werken.

Cleaning PG Maximaal is ook maatwerk. Wat voor de ene klant ‘maximaal’ is, geldt wellicht niet voor de ander. Daarom kijken wij altijd naar uw unieke situatie en passen wij onze werkzaamheden daarop aan. Eén ding is zeker, u kunt altijd van ons op aan voor uw schoonmaak , onderhoud , kluswerkzaamheden. Dat is dus weer een ding minder waar u zich zorgen over hoeft te maken.

Cleaning PG Maximaal is tenslotte dat wij meer doen dan dat u van ons verwacht. Onze vaste, betrouwbare medewerkers streven er iedere dag naar om uw verwachtingen te overtreffen. Kwaliteit én flexibiliteit, daar gaan wij prat op. Dag en nacht en 7 op 7 zijn wij beschikbaar om voor de volle 100% service en tevredenheid te gaan. Dit uiteraard tegen de beste prijs. Zo maakt Cleaning PG het verschil!

Wij zijn Peter en Christel